Over ons

Wij, dat zijn mijn man Alex, onze dochter Bontu en onze twee honden, een 14 jarig Cairn terrier teefje Fleur en onze 3 jarige Rhodesian Ridgeback teef Senyati Quintessence Adia Binti en ik, Nadine.

In 2012 zijn wij eerder toevallig op het ras Rhodesian Ridgeback gekomen. Mijn man had dit ras bij een klant leren kennen en was op slag verliefd.

Na ons verder te informeren zijn we de kennel Rodenbosch gaan bezoeken en daar heb ik dan ook mijn hart verloren en de beslissing stond vast dat er algauw een Rhodesian Ridgeback in huis zou komen.

Rodenbosch Laronda groeide uit tot een bloedmooie hond, die heel gevoelig was en door het vuur ging voor haar familie.
Nadat wij een aantal jaren verschillende shows met haar hadden gelopen begon stilletjesaan de wens te groeien om met haar te fokken. Om haar prachtig uiterlijk en ook haar bijzonder karakter verder te zetten.
Nadat wij in 2017 ons eerste nestje met Rodenbosch Laronda hadden gefokt is zij helaas zwaar ziek geworden en in juni 2018 gestorven.
Gelukkig hadden we zelf een pup gehouden en met onze Senyati Quintessence Adia ‘Binti’ hopen wij Ronda’s erfenis verder te zetten.

Wij wonen in Maarkedal, in de Vlaamse Ardennen, waar wij met onze Binti dagelijks uitgestrekte wandelingen in de mooie natuur ondernemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.